pv-verdeler

Uitmuntende PV Verdeler 2x16A met WCD: een geavanceerde oplossing voor uw energiebehoefte

Introductie van de PV Verdeler 2x16A met WCD

De PV Verdeler 2x16A met WCD is een hoogwaardig product dat zorgvuldig is ontworpen om aan uw energiebehoeften te voldoen. Het combineert uitmuntende technische specificaties met gebruiksgemak om u de beste ervaring in energieverdeling te bieden.

Eigenschappen van de PV Verdeler 2x16A met WCD

De PV Verdeler 2x16A met WCD kenmerkt zich door zijn uitstekende functionaliteit en duurzaamheid. Hier zijn enkele van de opvallende eigenschappen:

  1. Hoge Capaciteit: De PV Verdeler 2x16A met WCD is uitgerust met een capaciteit van 2x16A, wat zorgt voor een efficiënte energieverdeling.
  2. Ingebouwde WCD: Het beschikt ook over een ingebouwde WCD, die de bruikbaarheid en veelzijdigheid verbetert.
  3. Duurzaam Ontwerp: Het robuuste ontwerp van de PV Verdeler garandeert een lange levensduur en betrouwbaarheid.
  4. Eenvoudige Installatie: De PV Verdeler 2x16A met WCD is eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Technische Specificaties van de PV Verdeler 2x16A met WCD

Hier zijn enkele van de technische specificaties van de PV Verdeler 2x16A met WCD:

  1. Nominale Spanning: De nominale spanning van de PV Verdeler is 230V, wat hem geschikt maakt voor een breed scala aan toepassingen.
  2. Frequentie: Het werkt bij een frequentie van 50Hz, wat zorgt voor een stabiele en betrouwbare stroomvoorziening.
  3. Beschermingsklasse: De PV Verdeler 2x16A met WCD heeft een beschermingsklasse van IP20, wat betekent dat het voldoende bescherming biedt tegen vaste objecten.

Waarom de PV Verdeler 2x16A met WCD Kiezen?

Er zijn talloze redenen om de PV Verdeler 2x16A met WCD te kiezen boven andere soortgelijke producten. Allereerst biedt het een ongeëvenaarde energie-efficiëntie met zijn hoge capaciteit van 2x16A. Bovendien biedt de ingebouwde WCD extra gemak en veelzijdigheid. Ten slotte zorgen het duurzame ontwerp en de eenvoudige installatie voor een zorgeloze ervaring.

PV verdeler aanschaffen bij Ecotopper.nl

De PV Verdeler 2x16A met WCD is een superieure keuze voor uw energieverdelingsbehoeften. Met zijn uitstekende specificaties, robuuste bouwkwaliteit, en gebruiksgemak, biedt het een ongeëvenaarde oplossing die u kunt vertrouwen. Maak de slimme keuze vandaag nog en ervaar het verschil.